Известие

Collapse
No announcement yet.

Букса под шофьорската седалка - какво е това ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kendo Покажи съобщение
    Интересно ми е обаче как действа бутона за възстановяване на горивоподаването.Свързан ли е по някакъв начин с инерционния датчик и бензиновата помпа.
    Той самия е инерционен. Под гумената шапка отгоре има метална сачма. Под сачмата пружина (не спираловидна, а с метални пластини). При удар, от инерцията сачмата изскача от гнездото си върху пружината и прекъсва веригата. След това просто се натиска отгоре да се влезе на мястото. Виж снимката от гугъл, на моята е горе-долу същото, само че с черна гумена шапчица.
    Attached Files
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Здравеите кoлеги! Мoже ли някoи да ме светне къде се намира датчика за предпазния кoлан кoитo пoказва дали е слoжен или не, защoтo имам Алфата oт 2 гoдини и никoга не ми се беше пoказвал на таблoтo и oня ден катo дадoх на кoнтакт светна; пoсле изгасна. Явнo някъде не прави на кoнтакт... Съвет, пoмoщ?
      Alfa Romeo 1.8 Twin Spark Sport 129cv

Comment

В закопчалката на колана седи,но първо си провери буксата отдолу седалката.
        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
        X